Des d’aquesta setmana ja es poden presentar les candidatures per als Premis d’Honor de la Conca de Barberà que impulsa anualment el Consell Comarcal per reconèixer col·lectius i persones que hagin sobresortit per la seva labor, actuacions en benefici de la comarca o serveis extraordinaris.

Els premis són de caràcter honorífic i es divideixen en tres categories: la Distinció d’Honor, la Menció de Serveis Distingits i el Diploma de Reconeixement Comarcal.

Als premis, com marca el reglament, hi poden presentar propostes els ajuntaments de la comarca, les associacions o fundacions amb seu a la Conca o un col·lectiu de persones físiques o jurídiques que “que hagin estat manifestament beneficiàries de l’acció per la qual es reclama l’homenatge”.

El lliurament dels reconeixements tindrà lloc el dia 5 de maig de 2019. L’any passat els Premis d’Honor de la Conca van reconèixer a tretze entitats i personalitats de la comarca.