La Fira de Sant Vicenç de l’Espluga de Francolí, que arriba aquest cap de setmana a la seva 454a edició, inclourà un espai amb informació de 9 companyies catalanes del sector de l’energia i les telecomunicacions amb l’objectiu de “dir adéu a l’Ibex-35”.

La primera Fira de Consum Estratègic és una proposta que organitza l’ANC de l’Espluga per aquest dissabte 26 de gener d’11 del matí fins a les 8 del vespre a l’aparcament del supermercat Spar, al lateral del carrer Lluís Carulla.

En aquest espai hi participarà WiCat, Opcions, Fent País, CoopCamp, MutuaCat, Factor Energia, Catgas, Aspiwifi i petrolis independents. D’altra banda, a la una del migdia es farà una tertúlia amb Jordi Nadal sobre el Consell de la República.

L’entitat vol oferir als visitants de la Fira de Sant Vicenç un conjunt de propostes amb la finalitat de donar efectivitat real a la proclamació de la República Catalana des de l’àmbit econòmic, per potenciar així la creació d’estructures econòmiques i d’un teixit català pròsper. A més a més, aquest espai de la fira voldrà ser l’aparador de sumbinistradors respectuos amb el medi ambient, cooperatius, que fomenten l’economia circular, la responsabilitat social i el respecte i promoció de la llengua.