El projecte de música infantil «Do Re Mi Fa…» de l’editorial espluguina La Musca s’ampliarà aquesta primavera. El nou disc es troba en fase d’enregistrament i per arrodonir una de les cançons aquest diumenge el Teatre del Casal de l’Espluga va acollir un enregistrament obert per incorporar un cor al repertori musical.

Després dels discs dedicats a l’hivern i a l’estiu, l’editorial espluguina La Musca, el productor musical Ferran Andechaga i el músic Sergi Esparza publicaran aquesta primavera el Do Re Mi Fa Flor. El nou treball vol ser més plural i, per això, la crida de diumenge va aplegar una quarantena de persones que van gravar diverses frases de la cançó que obrirà el disc, anomenada l’Esclat de la Primavera.

En aquesta línia, a diferència dels dos primers discs, el d’aquesta primavera incorporarà nombroses col·laboracions de músics i cantants del territori, ja que els productors volen fer un nou pas qualitatiu enregistrant instruments per disminuir els sons creats digitalment amb equips MIDI.

El nou disc s’està cuinant des del passat mes d’octubre i sortirà a la venda aquesta primavera. Aquesta estació marcarà l’eix temàtic de les 10 cançons que conformaran l’àlbum.