L’Espluga de Francolí viurà aquest proper cap de setmana la 454a Fira de Sant Vicenç i aquest 2019 ho fa incorporant un cartell musical més ampli per la nit de dissabte al Pavelló del Casal de l’Espluga.

El programa manté el mercat de productes de proximitat, la Festa de l’oli i el vi novell i divers activitats culturals, però la principal novetat és que apostarà per una festa popular després de la Nit d’Entitats i dels Mèrits Espluguins amb entrada gratuïta per a tot el públic.

La formació Zapping Trio obrirà la nit amb les versions d’èxits del pop-rock internacional, mentre que els ritmes festius continuaran amb els DJs Alba Roso i Enredu.

D’altra banda, pel que fa a la Nit d’Entitats, enguany manté el format estrenat l’any passat amb les votacions populars dels candidats/es per a les diverses categories dels mèrits espluguins. El període de votacions acabarà aquest 23 de gener i s’hi pot participar a través d’internet o bé de forma presencial.

Aquest dimecres també acabarà el termini per comprar els tiquets del sopar de la Nit d’Entitats i dels Mèrits Espluguins que aquesta vegada opta per un servei de càtering local, l’Art Restaurant. El preu per als adults socis d’entitats és de 20 euros, 22 per als no socis, i 10 euros per als menors de 14 anys.

PROGRAMA DE LA 454a FIRA DE SANT VICENÇ