Vimbodí i Poblet ja ha encetat la seva Festa Major petita en honor a Sant Antoni Abat que fins diumenge proposa diverses activitats culturals i festives. A més a més, el municipi aprofitarà la ocasió per inaugurar el nou Parc Infantil al Raval de Lleida dissabte a les 11 del matí.

L’ofici solemne dedicat al patró secundari de la vila va donar el tret de sortida aquest dijous a la Festa Major, també amb la tradicional benedicció dels animals.

Un dels plats forts serà l’obra “L’habitació” del grup local Vent del Bosc que tornarà a pujar a l’escenari del Teatre Foment després de la bona rebuda de les dues primeres representacions aquest desembre. L’espectacle es podrà veure dissabte a les 10 de la nit. Poc abans, des de les 7 del vespre al pavelló municipal, el grup Madison posarà la música al Ball de Festa Major.

Durant aquests dies també hi haurà una cita solidària i és que, aprofitant l’afluència de visitants, aquesta tarda de divendres s’ha programat una campanya de donacions de sang al consultori mèdic. D’altra banda, per diumenge el Grup de Caminades de la Creu del Codoç proposa la caminada a la creu que dona nom al grup i de la qual ara es compleixen quatre anys de la seva restauració.

La Festa Major d’hivern tindrà un comiat musical amb el 32è concert d’hivern de la coral Veu de la Terra de Vimbodí a les 6 de la tarda a l’església parroquial. A més a més, el Cinema Foment programa aquests dies 3 projeccions de la pel·lícula El fotógrafo de Mathausen.

Consulta el programa d’activitats