Cimalsa, l’empresa pública de logística i transports, ha anunciat aquest dijous que el futur polígon logístic de Montblanc és una de les actuals prioritats i el projecte que desenvoluparà de forma més imminent. Ja hi ha empreses interessades i la previsió és que les obres comencin enguany.

El LOGIS Intermodal Montblanc avançarà aquest 2019 una vegada superades les excavacions arqueològiques per comprovar si als terrenys hi havia restes romanes i amb l’aprovació del projecte d’urbanització per part de la junta de govern de l’Ajuntament de Montblanc.

S’ubicarà als terrenys situats entre AP-2, la carretera N-240 i la C-14 al terme municipal de Montblanc. La zona de mercaderies tindrà una superfície de 811.000 metres quadrats que ha de convertir aquest espai en un centre logístic de referència entre les comarques de Lleida, Tarragona i Barcelona.

Extensió del Logis Intermodal de Montblanc (Foto: CIMALSA)

En la comparaixença d’aquest dijous també es va destacar que el Camp de Tarragona lidera bona part del creixement logístic de Catalunya amb un increment del 9% de la superfície destinada a les operacions d’intercanvi de mercaderies.