L’Editorial La Musca i els productors musicals Ferran Andechaga i Sergi Esparza han convocat una sessió oberta d’enregistrament d’una cançó pel nou disc de cançons infantils de primavera ‘Do Re Mi Fa Flor’ que estan preparant.

El nou disc obrirà amb la cançó «L’esclat de l’estiu» i els productors volen que incorpori un cor amb moltes veus i que fos el màxim de plural, per aquest motiu han acabat proposant un enregistrament obert al Teatre del Casal de l’Espluga. La gravació començarà a les 11 del matí i preveuen que pugui durar uns 30 minuts, ja que els participants només hauran d’aprendre unes frases curtes.

Un disc amb més col·laboracions

Pel que fa al nou disc, el tercer del projecte «Do Re Mi Fa…», es publicarà aquesta primavera amb una desena de cançons que parlaran d’aquesta estació de l’any, per seguir el fil de les versions d’hivern i d’estiu. Un dels fets rellevants del nou treball és que inclourà nombroses col·laboracions de músics i podrà guanyar en sonoritat amb la incorporació de més instruments i veus en viu. La preparació del disc va començar el passat octubre i ja es troba en fase de gravació.