El 19 de gener Sarral celebrarà la tradicional Festa dels Quintos, un esdeveniment amb més de 70 anys d’història, però que enguany arribarà precisament sense “quintos” i és que aquest 2019 el municipi no compta amb suficients nois que compleixin la majoria d’edat disponibles per organitzar la festa. Al seu lloc, l’Ajuntament de Sarral es farà càrrec de la cita per tal que es pugui celebrar.

Són pocs els nois nascuts el 2001 que viuen actualment a Sarral i només un estava compromès amb l’organització de la festa. Per aquest motiu, preveient que no podien assumir-ho, l’Ajuntament va prendre el relleu. Els tres tombs i la posterior festa se celebraran com estava previst, mentre que l’altra novetat és que els premis de les carrosses i disfresses s’entregaran dissabte al matí coincidint amb un vermut en acabar el recorregut.

Als tradicionals Tres Tombs hi haurà quintos, però en aquest cas seran els d’ara fa 25 i 50 anys. Seran aquestes les colles que encapçalaran la rua.

La jornada començarà a les 12 del migdia amb la concentració de carrosses al passeig del VIII Centenari. Els tres tombs comptaran amb l’animació musical de la Pat-Xaranga Cafè Copa i Puro.

Com és habitual, la festa continuarà a la tarda a la Sala Recreativa. A partir de les 6 començarà el concert de l’orquestra La Nova Blanes que també oferirà ball de tarda i de nit. La Festa Jove arrancarà a les 2 de la matinada amb el grup de versions La Tropical i el DJ Jordi Balagué.