Foto: “Temps” al Teatre del Casal de l’Espluga el 2017

L’actor Quim Masferrer portarà al Teatre del Casal de l’Espluga de Francolí la seva nova obra “Bona Gent” el 9 de febrer a les 9 del vespre. La representació comptarà amb una gran afluència de públic perquè en només 4 dies es van exhaurir totes les entrades de la platea i ja se n’han venut un centenar de l’amfiteatre.

L’Associació Juvenil Auvënguen de l’Espluga ha programat “Bona Gent”, una obra en què Quim Masferrer vol fer un homenatge al públic, ja que el considera una peça clau del teatre. Per això, els espectadors seran els protagonistes d’aquest espectacle. Una proposta que la companyia Teatre de Guerrila considera que és única i irrepetible pel paper que hi juga el públic.

Les entrades per a la representació de “Bona Gent” es poden comprar de forma anticipada a l’Oficina de Correus de l’Espluga o bé per internet a
4tickets.es/guerrilla. Les localitats que encara estan disponibles són les de l’amfiteatre, al segon pis, i es venen al preu de 14 euros per als majors de 25 anys i 10 euros per als menors de 25.

La representació del 9 de febrer superarà l’entrada de la darrera actuació de Masferrer a l’Espluga el 2017 amb l’obra “Temps” quan va omplir la platea.