El Club Atlètic Espluguí torna a oferir un calendari de caminades a través de la seva secció excursionista, després d’uns mesos d’interrupció arran de la dimissió de l’antiga junta i els responsables de la secció. Aquest diumenge el Tossal Gros ha sigut el primer destí de les caminades que, a partir d’ara, seran mensuals. 

La caminada d’aquest diumenge va comptar amb més d’una vintena de participants que van pujar al cim del Tossal Gros amb sortida i arribada des de Lilla. A causa del vent, es va modificar el recorregut abandonant la caminada per la cresta de la muntanya per seguir fins a Miramar a través del GR-7.

El president del CAE, Marc Martí, ha explicat aquest dissabte a l’Infoesport que per a l’entitat és important mantenir l’oferta de caminades i que per ara seran una vegada al mes, mentre que anteriorment eren quinzenalment. Martí ha assegurat que les noves sortides seran aptes per tothom, ja sigui grans i petits, amb l’objectiu d’integrar nous caminadors. 

La Secció Excursionista del CAE va anunciar l’aturada l’agost passat

Els responsables de l’antiga Secció Excursionista del Club Atlètic Espluguí van abandonar els càrrecs després de 12 anys d’activitats i sortides, a més a més, de realitzar el butlletí.

La secció excursionista va anunciar als seus socis en un comunicat, que l’actual equip de vocals que organitzava les sortides quinzenals i altres activitats de la secció deixava de ser operativa. Ara l’actual junta del club recupera la Secció i també hi incorpora les curses de muntanya. 

Pel que fa al butlletí amb la memòria de les sortides, l’actual junta del Club Atlètic ha explicat que per ara no serà possible recuperar-lo perquè no poden assumir, però no amaguen les ganes per recuperar-ho en un futur i continuar amb les publicacions que ja havien arribat al número 38.