El mecànic vimbodinenc Jordi Farré ha tornat aquest 2019 al ral·li Dakar per prestar l’assistència tècnica als pilots de l’equip Xraids. Farré va debutar l’any passat al considerat ral·li més dur del món.

Després de la primera experiència, el vimbodinenc no amagava les ganes de repetir al Dakar i aquest gener a tornat a Sud-amèrica per assistir els pilots Sebastian Cavallero i Cesar Pardo.

La primera etapa va començar el 7 de gener des de Lima (Perú) on també acabarà el 17 de gener. Per completar la prova, els pilots hauran de recórer 5.000 quilòmetres dividits en 10 etapes, aquesta vegada, únicament al Perú, un fet que no havia passat mai abans.

El Dakar d’enguany serà doncs més ràpid, amb menys jornades, però com és habitual posarà a prova als participants, tant als pilots com als tècnics i mecànics dels equips. En acabar la prova del 2018, Jordi Farré va explicar a l’EFMR que va portar bé el cansament i que va notar la fatiga una vegada acabat el ral·li, tot i que a Bolívia el de la Conca va topar amb el mal d’altura.