Prop de 2.000 persones s’han mobilitzat davant la presó de Mas d’Enric al Catllar en una multitudinària cantada en suport a la presidenta del Parlament Carme Forcadell, que està empresonada des del març del 2018.

L’ANC Conca de Barberà ha omplert 4 autobusos amb més de 200 persones que juntament amb l’ANC del Priorat i la comissió Mas d’Enric han participat aquest dissabte 12 de gener en un acte per exigir l’alliberament de tots els presos polítics i ho han fet amb una gran cantada solidària.La convocatòria ha començat a les 11 del matí i ha comptat amb la participació de corals de la Conca i el Priorat, els Gegants de l’Espluga, el Grup Sardanista del Museu Arxiu de Montblanc i el Grup Sardanista del Casal de l’Espluga de Francolí. També hi ha estat present l’Orfeó Català i el Poble que Canta. Durant tot el matí s’han ballat sardanes i jotes i s’han interpretat diversos temes, com ‘L’Estaca’ o ‘La Balanguera’.  L’acte també ha comptat amb parlaments i un vermut solidari.