Aquesta setmana Vimbodí i Poblet és l’escenari de l’enregistrament d’un nou capítol d’El Foraster de TV3. L’equip del programa, encapçalat per Quim Masferrer a la presentació, està gravant al municipi de la Conca des d’aquest dilluns.

Abans d’això, l’Ajuntament de Vimbodí va retirar la il·luminació nadalenca i també va demanar al veïnat que retirés els elements decoratius de Nadal de les façanes, ja que el programa podria emetre’s de cara a la primavera en la nova temporada d’El Foraster.

Vimbodí serà el segon municipi de la Conca en aparèixer al Foraster. El 2015 Quim Masferrer ja va visitar la comarca per descobrir Barberà de la Conca en un capítol emès el febrer del 2016.

El Foraster porta ja a l’esquena sis temporades viatjant pel territori català amb l’objectiu de conèixer el patrimoni humà dels pobles més petits i tot allò que envolta les viles que visita. Quim Masferrer passa 48 hores per conèixer el municipi i la seva gent i presentar-ho en un monòleg final.