L’Acampada Jove 2019 se celebrarà del 18 al 20 de juliol a Montblanc. Així ho ha anunciat l’organització del festival políticomusical dels Països Catalans a través de les xarxes socials, tot aprofitant l’entrada del nou any. Encara no han transcendit més detalls i no serà fins les properes setmanes que es començaran a desvetllar algunes de les novetats d’aquesta nova edició de l’Acampada Jove, l’onzena entrega a la capital de la Conca de Barberà.

El director del festival, Pau Morales, afirma que l’Acampada tornarà a ser clarament reivindicativa. “És un any que comença marcat per l’augment per l’ultradreta a tot arreu i, per tant, l’Acampada Jove serà, un cop més, un aplec de joves per la llibertat, des de la festa, però clarament amb un caràcter antifeixista i antimasclista”, diu Morales.

ÀUDIO: El director del festival preveu que l’Acampada Jove del 2019 serà més reivindicativa

Un any més, l’Acampada Jove se celebrarà a Montblanc, municipi que acull aquest festival des del 2009. Segons Pau Morales, amb Montblanc s’ha creat “una simbiosi molt bona i s’haurà de veure si té continuïtat en un futur”. L’any passat el festival va rebre més de 31.000 assistents atrets per un cartell musical encapçalat per La Raíz, Txarango, Els Catarres, Talco, Buhos o Doctor Prats.

ÀUDIO: Pau Morales destaca la relació del festival amb Montblanc