L’Ajuntament de Sarral ja ha iniciat les tasques per enderrocar l’antiga sala recreativa, en desús des de l’any 2000, per convertir l’espai en una nova plaça. S’hi invertiran 100.000 euros en l’enderroc i uns 218.000 en la urbanització de la plaça i es preveu que pugui ser una realitat a finals de març.

En els darrers mesos s’han desallotjat les antigues instal·lacions de la sala recreativa i, durant les darreres setmanes, s’han retirat les plaques d’uralita que cobrien la teulada de l’edifici. També s’enderrocarà una casa annexa adquirida per l’Ajuntament i les antigues oficines de la cooperativa.

L’alcalde del municipi, Josep Amill, ha destacat a l’EFMR que la intervenció permetrà millorar l’accessibilitat al nucli antic, ja que la nova plaça s’ubica just al carrer Major.

L’immoble va deixar de ser utilitzada pel ball i el cinema l’any 1962. Posteriorment es va convertir en una discoteca pel jovent i durant els anys 90 va ser la seu de la Penya Barcelonista, fins que l’any 2000 es va deixar d’utilitzar a causa del seu mal estat.