Els patges dels Reis d’Orient han recollit les cartes dels nens i nenes de l’Espluga aquest dimecres a la tarda després de recórrer alguns carrers del poble i l’Espluga FM Ràdio.

Els tres patges reials han arribat a la vila poc abans de les 5 de la tarda per fer una primera parada a l’emissora municipal per participar al programa especial de l’EFMR i contestar les peticions d’una trentena d’infants que van enviar notes de veus explicant les seves demandes per a Ses Majestats.

La cavalcada dels patges carters ha començat a dos quarts de sis de la tarda des de la carretera de Poblet, passant per la travessera de Poblet i el carrer Lluís Carulla per arribar al Teatre del Casal on centenars de persones ja esperaven l’arribada dels missatgers dels Reis. Com és habitual, la comitiva ha comptat amb un únic carruatge amb els tres patges reials, precedits per diversos patges fent sonar els timbals o amb torxes.

Al Teatre del Casal, s’han repetit, un any més, les cues per donar la carta als patges i fer-se una fotografia amb ells. Després de rebre les cartes, Ses Majestats tornaran el 5 de gener a dos quarts de 5 de la tarda per visitar la Residència Jaume I. A partir de les 6, començarà la cavalcada pels carrers de la vila que acabarà novament al Teatre del Casal abans de començar el repartiment dels regals.