Montblanc va tancar l’any, com ja és habitual durant els últims 12 anys, amb la tradicional Sant Silvestre Montblanquina. 350 participants van recórrer els carrers del centre de la vila per celebrar la dotzena edició de la prova, organitzada pel Club Atlètic Montblanc.

Els participants que van disputar la Sant Silvestre van haver de disputar els 3,5 quilòmetres pels carrers de Montblanc. En paral·lel també va començar la Sant Silvestre infantil amb un recorregut total de 500 metres. La sortida i l’arribada de la cursa va arrencar a les cinc de la tarda des de la plaça de Sant Francesc.

Pel que fa als guanyadors, per segon any consecutiu, l’atleta del Club Atlètic Montblanc Bernat Ollé es va imposar en la cursa de 3,5 Km. El segon lloc va ser també per a l’atleta del Club Atlètic Montblanc Ramon Requesens i el tercer lloc per a l’atleta del Corredors Valls Marc Toda. En categoria femenina la Sant Silvestre Montblanquina Rosa Espelt de l’AE Blancafort va ser la guanyadora, seguida de Sara Martínez del Conca Senglars i Carla Delgado de l’Atmósfera Trail.

En l’activitat també hi ha participat la xaranga Bandsonats. La Cursa de Sant Silvestre de Montblanc destinarà tots els seus beneficis a la Marató de TV3.