L’Espluga ha donat la benviguda al 2019 amb una festa al pavelló del Casal que va agrupar un miler de persones. La tematització de l’espai, convertit en una selva, va sorprendre els assistents.

El pavelló del Casal de l’Espluga es va tenyir de colors, foc, llum i confeti per donar la benvinguda a l’any nou. La festa organitzada pel Hoquei Casal de l’Espluga es va basar en la tematització de la selva anomeda «Lost in the jungle».

Dj Moncho, Mireia DG i Richard Fleix van ser els protagonistes de la zona del pavelló i, a l’espai de l’antiga discoteca Sínia amb èxits dels 80 i 90, Karlos S va posar la música de la primera nit de l’any.

Aquest cap d’any l’Espluga va tornar a rebre quatre autobusos, habilitats per l’organització de la festa, provinents de l’Alt Camp, les Garrigues i de municipis de la Conca de Barberà.

Nit de Cap d’Any al pavelló del Casal (Imatge: Pep Morató)