[youtube https://www.youtube.com/watch?v=FlIcZtTO1Ro?rel=0]

Aquest dijous s’ha celebrat el Parc de Nadal de l’Espluga que, com a novetat, s’ha ubicat al nou Pavelló Municipal d’Esports. La proposta, només d’un dia de durada, ha congregat un centenar d’infants, principalment durant la tarda.

Desenes de nens i nenes van poder gaudir d’un espai lúdic i educatiu que va acollir diversos tallers, animació, inflables, llits elàstics i la visita de dues mascotes. Les hores amb més afluència de públic van ser durant la tarda, ja que durant el matí va ser més aviat tímida.

Els tallers que es van celebrar durant el dia van ser de pintar cares, de corones i el de la construcció de fanalets. Una altra de les novetats d’enguany va ser un espai dedicat el lleure infantil de 0 a 4 anys. El Parc de Nadal va obrir el matí de nou a una del migdia i a la tarda de dos quarts de cinc fins a les vuit del vespre.