[youtube https://www.youtube.com/watch?v=wZmvkLnkVAE]

Cal Baldrich ja està enderrocat. Es tracta d’un edifici que estava ubicat al costat del Pont Vell de Montblanc. Ara, amb el seu enderroc, es dóna un pas més en la millora d’aquesta zona. I és que l’objectiu del consistori montblanquí és guanyar espai a l’entorn del Pont Vell per tal de dotar-lo de valor.

Els treballs d’enderroc van començar divendres passat i, aquesta setmana, s’està acabant de netejar la runa. Uns treballs que tenen un cost de 41.000 euros. Aquest és un pas important, però encara quedarà feina a fer, tal com ha explicat l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu.

ÀUDIO: L’alcalde de Montblanc explica els pròxims passos 

D’una banda, es preveu consolidar una part de Cal Baldrich com a magatzem, a més d’habilitar un mirador. Després, es procedirà a plantar arbres per tal de recuperar l’entorn natural. Totes aquestes accions se sumen a la de l’antiga bòbila, on fa uns mesos ja es va treballar per recuperar l’espai.