La Comissió de Treball de la Nit d’Entitats i dels Mèrits Espluguins ha publicat un formulari web pel qual els espluguins poden proposar persones o entitats perquè puguin ser reconegudes per la seva tasca durant l’any 2018. Aquesta és una de les principals novetats de la Nit d’Entitats del 2019, després del canvi de format estrenat en la darrera edició.

Fins ara només les entitats podien fer propostes per a les diferents categories dels reconeixements, a través d’unes fitxes. Al procés participatiu per escollir el guanyador entre tres candidats, ara s’afegeix la possibilitat d’aportar noms de persones o col·lectius que mereixin alguns dels premis.

A partir de les propostes rebudes mitjançant el formulari web i les fitxes de les entitats, la comissió, formada per la regidoria de festes i les entitats que de forma voluntària hi assisteixen, deliberarà les candidatures per treure a votació popular tres aspirants a les distincions. Els suggeriments es poden fer arribar fins al 31 de desembre.

Accedeix al formulari

Els reconeixements de la Nit d’Entitats es divideixen entre les categories de publicacions, mèrits professionals, mèrits esportius, educació, menció especial, entitats i, com a novetat, establiments i empreses.  Els guanyadors de cada categoria es donaran a conèixer el dissabte 26 de gener, en el marc de la Fira de Sant Vicenç, quan es lliuraran els guardons.