[youtube https://www.youtube.com/watch?v=KsCLgy3l6LU]

L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, ha visitat aquest dimarts els presos polítics catalans a Lledoners durant el seu sisè dia de vaga de fam. Andreu ha intercanviat opinions amb Oriol Junqueras, Raül Romeva, Josep Rull, Jordi Turull, Joaquim Forn i Jordi Sànchez.

La trobadava va servir, entre d’altres, per posar sobre la taula les mobilitzacions de cara al divendres 21 de desembre coincidint amb el consell de ministres a Barcelona. Han acordat que, de cara el 21D, el col·lectiu Prou Ostatges farà un dejuni conjunt com a protesta i acció política.

L’alcalde afirma que els presos li han transmès el dret de protesta i a la revolta de forma contundent de cara a l’aturada de país que es prepara pel 21D, sempre que sigui de forma pacífica.

Josep Andreu ha explicat que anava a Lledoners a donar ànims als presos, però que n’ha acabat rebent ell. Diu que estan molt animats, cohesionats i forts i considera que són un exemple de gent i “una joia de país”.