El Casal de l’Espluga ha rebut aquest desembre un segon premi de la Federació Ateneus Catalunya en l’àmbit de comunicació associativa per la publicació de la revista El Francolí. Es tracta d’un dels Premis Ateneus 2018 que s’han lliurat aquest passat 12 de desembre a la Sala Noble de l’Edifici del Rellotge del recinte de l’Escola Industrial de Barcelona.

El Francolí ha rebut un premi de 900 euros i un diploma de la 29a edició dels reconeixements que valoren la implicació de cada projecte de col·lectius i persones, l’interès cultural, el grau de difusió, l’impacte social, la promoció de la llengua catalana i l’arrelament al territori.

Acord per compartir continguts entre l’EFMR, el Francolí i el Butlletí Municipal

La presidenta del Casal de l’Espluga, Maria Dolors Civit, ha celebrat el premi rebut i ha explicat que també s’hi havien presentat les candidatures de l’Escola de Dansa del Casal i Els Pastorets, ja que el certamen també inclou les categories de Creativitat Artística, Capacitat d’Innovació, Foment de la Participació, Jove, Proposa! i al Treball en Xarxa. Als Premis Ateneus hi poden participar les entitats sense ànim de lucre que formen part de la Federació Ateneus de Catalunya.

ÀUDIO: La presidenta del Casal de l’Espluga valora el premi