Debut històric de l’equip femení de la Unió Esportiva l’Espluga sobre la nova gespa artificial aquest diumenge a la tarda amb una còmoda victòria per 3 gols a 1 davant el Club Esportiu Constantí.

Les femenines han hagut d’esperar fins a la penúltima jornada de la primera volta de la competició, corresponent a la desena jornada, per debutar al Municipal espluguí a causa de les obres d’instal·lació de la gespa artificial.  El rival ha estat el Constantí, que ja fa setmanes que busca retallar distàncies a l’Espluga per escalar posicions a la taula classificatòria. Tot i això, les espluguines han estat les protagonistes del debut i els tres punts s’han quedat a casa.

La dinàmica del partit ha estat tranquil·la, tot i que s’ha vist una exhibició de futbol per part dels dos equips, amb bones combinacions, dues targetes grogues i gols decisius. El matx ha començat a favor de les visitants, que només al minut 5 han encetat el marcador amb un xut llunyà que ha acabat convertit en gol. Tanmateix, dos minuts més tard, la capitana Joana Anglès tornava a igualar el marcador i seguidament Marta Roig sentenciava la primera part amb el 2 a 1.

La segona meitat de joc ha estat clarament verd-i-blanca, amb un alt percentatge de possessió de les locals però sense encert de cara a porteria. Durant aquesta part, ambdós equips s’han emportat una targeta groga per protestar. No ha estat fins al minut 75 que, Anglès ha sentenciat el partit amb el tercer i darrer gol.

L’equip femení estrena la gespa amb molt bones sensacions i, amb aquesta victòria, se situa a la 6a posició de la competició empatat de punts amb el 5è, l’Atlètic Valls, que es jugaran la plaça al pròxim i últim partit de l’any al camp de les vallenques.