Les activitats solidàries d’aquest cap de setmana a Vimbodí i Poblet han sumat la xifra de recaptació més alta dels darrers anys per a la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio. 5.544,43 euros és l’aportació que s’ha assolit amb les iniciatives d’una vintena d’entitats i empreses, l’Ajuntament i els voluntaris que hi van participar.

L’acte central va ser durant la tarda del dissabte organitzat pel consistori al pavelló poliesportiu de Vimbodí amb tallers, murals, concerts, ballada de gegants, exhibició de patinatge o el sopar de germanor, entre d’altres. D’altra banda, també s’han celebrat altres activitats que han destinat la seva recaptació a La Marató, per exemple durant el mercadet de Santa Llúcia amb la venda de les estampes del poema de Teresa Duch o bé amb la venda de xocolata desfeta.

Desenes de persones van caminar diumenge en benefici d’aquesta causa solidària que enguany es dedica al càncer. També s’hi ha sumat el Cinema Foment amb la recaptació de la projecció de dijous.

Una vintena d’entitats i empreses implicades

Fira de Santa Llúcia de Vimbodí (Foto: Gerard Bosch)

Els actes d’enguany han comptat amb la participació de la Coral Veu de la Terra, el Casal d’Avis, el Cinema Foment, l’associació esportiva Caminades Creu del Codoç, Càritas, l’Associació de Dones, l’AMPA de l’escola Mare de Déu dels Torrents i els responsables del mateix centre i de la llar d’infants Les Orenetes, l’Associació Juvenil Somdepoble, els Geganters i Grallers La Palanca, el Raconet, el Club de Lectura, l’ANC, el Grup de Teatre Vent de Bosc, els Miano’s Band, la Mosca-Gat, el Museu i Forn del Vidre, DJ Raffix i el fotògraf Josep M. Potau, entre altres voluntaris. També hi han col·laborat comerços, empreses i particulars del municipi que han aportat obsequis per als sortejos o bé han col·laborat en la venda de tiquets del sopar popular, i l’empresa sarralenca Europastry.