Des d’aquest dilluns ja es poden comprar les entrades anticipades per als Pastorets de l’Espluga que, cada dos anys, es representen al Teatre del Casal. L’espectacle del Nadal torna aquest 2018 els dies 25 i 29 de desembre a dos quarts de 7 de la tarda. Manté els papers principals de l’obra, però presenta novetats en l’àmbit musical.

Les entrades es poden adquirir al preu de 12 euros a l’Oficina de Turisme de l’Espluga i també es podran fer reserves al telèfon 977 87 12 20. A taquilla, les entrades es podran comprar una hora abans de l’espectacle. El preu per als socis del Casal és de 10 euros, 8 euros per als nens i nenes de 6 a 14 anys i els infants fins a 5 anys tindran l’entrada gratuïta.

Els Pastorets del 2018 estrenaran nova direcció musical

Les representacions d’enguany comptaran amb una orquestra més àmplia amb 15 músics i amb l’estrena de Diego Calderon a la direcció. L’orquestra interpretarà la banda sonora arranjada per Sergi Esparza, però també apostarà per un nou acompanyament orquestral per al Ball de Bastons. Per primera vegada, la colla infantil dels Bastoners de l’Espluga picarà acompanyada del flabiol i l’orquestra en un fragment del Cant del Poble, que integra les melodies dels Segadors i la santa Espina.

L’altra novetat musical sonarà a l’infern durant l’arribada dels dimonis sota la invocació de Satanàs. La tradicional melodia de les Fúries de l’Infern es renova enguany sota la producció de Ferran Andechaga i amb les veus dels Pecats Capitals que dona vida un cor format per Toni Morlans, Ferran Lozano, Guillem Tierz, Marc Roca, Ramon Biosca, Gemma Roselló, Isabel Vallès i Maria Tierz.

Aquest dilluns Els Pastorets de l’Espluga també han iniciat la campanya comunicativa a les xarxes socials i als mitjans de comunicació, també a l’EFMR que és mitjà oficial. D’altra banda, el cartell d’aquest 2018 es va donar a conèixer dimecres passat  durant la presentació del nou conte «Els Pastorets i la samarra d’en Getsè». 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=cZEewYtSdME]