A les portes de les festes de Nadal, Vimbodí i Poblet ha celebrat aquest matí de dissabte la tradicional Fira de Santa Llúcia amb un mercadet de parades a la plaça Major de la vila.

Promoguda per l’AMPA de l’Escola Mare de Déu dels Torrents, la fira ha comptat amb parades de decoració, objectes de regal, artesania local, alimentació i tot allò que no pot faltar a les llars durant les festes nadalenques. Una de les novetats de l’edició d’aquest 2018 ha estat que l’Ajuntament ha repartit estampes del poema de Teresa Duch que s’ha instal·lat recentment al carrer de les Abraçades, a canvi el consistori recollia donatius per La Marató de TV3. Amb el mateix objectiu, Càritas i l’Associació de Dones a venut xocolata desfeta i, al migdia, també s’ha ofert un vermut.

D’altra banda, Vimbodí i Poblet ha aprofitat el pont de la Puríssima per estrenar l’obra de teatre “L’Habitació” que ha representat aquest divendres el grup local Vent del Bosc i que es podrà tornar a veure aquest diumenge a les 6 de la tarda al Teatre Foment. A més a més, la població aquesta tarda de dissabte se suma a la solidaritat a favor de La Marató de TV3 i ho fa amb un nodrit programa d’actes al pavelló poliesportiu. Tallers, murals, concerts, esmorzars solidaris i sopar de germanor són algunes de les activitats que durant el dia organitza el municipi per tal de recaptar diners per La Marató.