La Germandat de la Santíssima Trinitat ha inaugurat aquest dijous 6 de desembre l’exposició d’art contemporani «Mental maps – destruint tendències» de Natan Tarragó.

L’acte s’ha celebrat a dos quarts de 12 del matí al local social de l’entitat, ubicat a la plaça de l’Església. La presentció ha anat a càrrec de Natan Tarragó, autor de la mostra. Més d’una vintena de persones han assistit a la inauguració. En l’acte també hi ha participat Marta Navas que ha ofert una peça musical interpretada amb violoncel.

Natan Tarragó Terradelles ha participat en moltes exposicions en àmbit nacional i internacional. Fa dos anys va guanyar el premi internacional Miradas 2016, a més a més, ha exposat a Milà, Estats Units i a Tokio. Actualment resideix a Montblanc i està treballant en la recerca d’un nou llenguatge en les belles arts dins del moviment pop stram. El 2013 la vida de Natan va patir un gir de 180º, ja que li van diagnosticar deficiència visual. Aquest fet fa que les pintures de Tarragó estiguin pintades sense ulleres.

L’exposició es podrà visitar durant dos mesos en el local de Germandat de la Santíssima Trinitat.