L’Institut Joan Amigó de l’Espluga s’ha sumat, per tercera vegada, a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus amb l’objectiu de reduir la generació de residus al mateix centre.

Durant la setmana passada hi va haver més d’un miler d’accions a tot Europa per donar a conèixer les estratègies que utilitzen les institucions i associacions per a reduir els residus. El centre va apostar per diverses activitats com ara una exposició de cartells informatius, un concurs de reutilització d’envasos elaborant un portallapis a Educació Visual i Plàstica, un taller de confecció d’un Boc and Rol per la reducció del paper d’alumini i el clàssic mercat d’intercanvi que els alumnes van poder marxar amb diversitat d’objectes.

A l’Institut Joan Amigó ja es recicla tot el paper que generen, però ara busquen la reducció dels plàstics i envasos. Segons el centre cada cop més es millora la gestió dels residus i aquestes jornades serveixen per crear consciència mediambiental a tots els alumnes.