La secció de l’Assemblea Nacional Catalana a la Conca de Barberà inicia una campanya perquè la ciutadania pengi llaços grocs als balcons per recordar aquest Nadal l’existència de presos polítics.

L’entitat ha començat a difondre la campanya a través de les xarxes socials amb el lema “Per Nadal no hi serem tots, us volem a casa. Penja el llaç al teu balcó” amb el qual vol impulsar aquest gest per denunciar la injustícia de la que, expressen, els presos polítics són víctimes. Amb aquesta iniciativa l’ANC vol mostrar el seu suport als presos i exiliats, especialment als que han iniciat una vaga de fam indefinida per denunciar la inacció del Tribunal Constitucional davant dels seus recursos, com són Jordi Sánchez, Jordi Turull, Joaquim Forn i Josep Rull.

En diversos establiments de la Conca de Barberà s’han posat a la venda llaços adaptats per ser penjats en balcons. Es poden adquirir pel preu de 3 euros a Perfumeria Vives i Petro 7 de Montblanc; a Floristeria Civiflor, Supermercat Coaliment Joan Poblet i Llibreria Papereria Índex a l’Espluga, a Els Guixots de Vimbodí i Poblet, a Llibreria l’Studi de Sarral o bé a Disbo Contijoch de Rocafort de Queralt.