Els nens i nenes de l’Espluga s’han retrobat aquest matí de dissabte amb el seu tió que han pres a casa per cuidar-lo de cara al Nadal. La segona edició d’aquesta peculiar sortida al bosc ha comptat unes 90 persones participants, una quarantena infants.

L’activitat, impulsada per l’Ajuntament de l’Espluga i coordinada per l’empresa Drac Actiu, ha congregat més de noranta de persones que s’han trobat a l’Alberg Jaume I per tal de començar un petit itinerari pel Garber amb l’objectiu de trobar el tió de cada infant.

Aquest any els infants no han trobat els tions pel parc del Garber i amb l’ajuda d’un follet màgic que ha sorprès els infants, ha explicat històries sobre els tions i ha guiat als infants per tal de trobar els tions, que estaven al Paratge Natural d’Interès Nacional de Poblet.

Després d’una petita caminada, els nens i nenes han trobat el seu tió i se l’han pogut endur amb l’objectiu d’alimentar-lo durant aquestes setmanes perquè el dia de Nadal cagui amb força. En acabar, els assistents van recarregar energies amb un tros de coca amb xocolata.

ÀUDIO: Erika Soriano regidora de festes valora la jornada.