Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dimarts a Cambrils un home, de 31 anys, de nacionalitat portuguesa i veí de Mont-roig del Camp, com a presumpte autor d’un robatori amb força, que s’hauria produït a finals d’octubre en una residència de l’avinguda Conca de Sarral.

Un home va forçar la porta d’accés d’una botiga i, un cop a l’interior, va començar a fer un forat a la paret per tal d’accedir al domicili. Tot i això, el lladre no va aconseguir accedir a l’interior del pis perquè va ser sorprès per un veí i va haver de fugir ràpidament.

La investigació iniciada pels agents del grup d’investigació de la comissaria de l’Alt Camp-Conca de Barberà ha permès identificar al presumpte autor dels fets que va ser localitzat i detingut, pels volts de les 11 del matí d’aquest passat dimarts, a l’avinguda Adelaida de Cambrils.

El detingut, que té antecedents, va passar ahir a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus.