La Ruta del Cister ha estrenat aquesta setmana una nova campanya promocional a través de les xarxes socials en què amb un vídeo d’uns 3 minuts destaca els espais més emblemàtics de la Conca de Barberà, l’Alt Camp i l’Urgell. Aviat també es publicaran vídeos més breus per a cada comarca i els espots podrien difondre’s també als mitjans de comunicació.

Per ara el primer vídeo ja es pot veure al Facebook, Instagram i al canal de Youtube de la Ruta del Cister. La iniciativa dels consells comarcals de l’Alt Camp, la Conca de Barberà i l’Urgell sorgeix al voltant de l’Any del Turisme Cultural que s’allargarà també durant l’any vinent. L’objectiu de l’Àrea de Turisme és que l’espot pugui ser la carta de presentació dels atractius de la Ruta del Cister i dels territoris que l’integren.

ÀUDIO: Mireia Bonet, responsable de l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal, destaca l’aposta

Protagonitzat per dues noies, l’audiovisual recorre les tres comarques. A més a més dels tres monestirs cistercencs, s’hi poden veure les Coves de l’Espluga, el pas de ronda i l’església de Santa Maria de Montblanc, la botiga de Cal Jaume Punto de Santa Coloma de Queralt, el castell i la ceràmica de Verdú, l’Espai Guinovart i els torrons i la xocolata d’Agramunt, el santuari de Montserrat a Montferri o, entre d’altres, el celler modernista de Nulles.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=yMoTQoMvjQU]