Coincidint amb la celebració del Dia Europeu del Bestiari Festiu, la Cucafera de Montblanc ha fet públic un dels projectes més ambiciosos des del seu naixement l’any 2016, i és que s’ha creat la Cucafera de goma.

Es tracta d’una joguina que recrea la bèstia montblanquina. L’empresa reusenca Festiari serà l’encarregada d’obrar aquest nou producte, com ja ha fet en molts pobles i ciutats del país com Tarragona, Reus o Vilafranca, entre d’altres. D’aquesta forma, la Cucafera es convertirà en el primer element d’imatgeria festiva a tota la Conca de Barberà que tindrà aquesta tipologia de joguina.

L’acte de presentació de la Cucafera de goma es farà coincidint amb les festes de Nadal. Concretament tindrà lloc dissabte 22 de desembre a les 12 del migdia al Claustre de Sant Francesc amb un vermut popular i activitats infantils. També s’aprofitarà per distribuir una carta als Reis d’Orient creada expressament per l’ocasió i que s’integra dins de la col·lecció Els dibuixos de la Cucafera.

Així mateix, amb la campanya #NadalamblaCuca s’animarà a compartir, a través de les xarxes socials, l’arribada d’aquesta nova joguina a les llars montblanquines.