El carrer de les abraçades de Vimbodí i Poblet presenta una imatge renovada. Es tracta d’un dels carrers més estrets de Catalunya, amb 94 centímetres d’amplada, i ara el consistori li ha fet un rentat de cara.

L’ajuntament hi ha invertit 12.000 euros per substituir els esglaons per empedrat antilliscant i s’han col·locat nous punts lumínics soterrats. D’altra banda, també s’ha afegit un tram de barana en un dels extrems i. a més a més, s’ha instal·lat un plafó amb un poema de l’escriptora vimbodinenca Teresa Duch.

L’alcalde de Vimbodí, Joan Güell, ha destacat la importància que ha adquirit aquest carrer en els darrers anys, assegura que «s’ha convertit en un espai selfie». De fet, des de fa uns anys el carrer ja es va senyalitzar i disposava d’un rètol turístic. El carrer de les Abraçades, per exemple, ha estat protagonista de les darreres edicions de la Festa del Vidre Artesà amb l’activitat Abraça’t.

 

ÀUDIO: Joan Güell destaca l’actuació al carrer de les Abraçades

La millora d’aquest carrer encara tindrà recorregut en les pròximes setmanes perquè el poema de Teresa Duch es reproduirà ara en paper i es distribuirà durant el mercadet nadalenc de Santa Llúcia del proper 8 de desembre a canvi d’un donatiu per la Marató de TV3.