[youtube https://www.youtube.com/watch?v=IBiNMQHdAVc]
La tercera convocatòria de pressupostos participatius de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, corresponent al 2018, ha iniciat aquest dimarts el període de votació de les propostes que s’allargarà fins al 10 de desembre. Aquesta vegada s’han rebut fins a 37 propostes, de les quals 6 passen a la fase de votació popular.

Enguany s’han multiplicat les propostes, però com estipulen les bases de la convocatòria, el màxim de candidatures són 6. D’aquesta manera, la comissió tècnica ha descartat totes aquelles que incomplien els requisits marcats al protocol. Des d’aquesta setmana, totes les persones majors de 16 anys empadronades a l’Espluga podran escollir l’opció preferida omplint la butlleta de votació i presentant-la els dies laborables en horari d’oficina a l’Ajuntament de l’Espluga o bé els festius i cap de setmana a l’Oficina de Turisme.

A continuació s’exposen les 6 propostes que se sotmeten a votació. L’11 de desembre es faran públics els resultats de les votacions i que determinaran els projectes que finalment s’executaran sense que la suma total de les actuacions sobrepassi la partida de 20.000 euros del pressupost participatius.

ARRANJAMENT DE L’ENTORN DE LA ZONA ESPORTIVAAquest projecte preveu l’arranjament i pavimentació amb reg asfàltic del camí que uneix l’aparcament superior del Camp de Futbol fins al Camí de Milmanda, incloent-hi l’aparcament inferior del Camp de Futbol, tot adequant la zona del nou pavelló municipal d’esports i del nou camp de gespa.

ZONA D’ESBARJO PER A GOSSOS AMB GOSSERA

Aquest projecte preveu la construcció d’un recinte a l’aire lliure tancat, ubicat al costat de la deixalleria, per poder utilitzar com a zona d’esbarjo per a gossos, amb un abeurador, dispensador de bosses, paperera per a excrements, etc.. També preveu el trasllat de la gossera municipal, amb la construcció de dues casetes per a la guarda i custòdia dels animals.

CONSTRUCCIÓ D’UN SKATEPARK

La proposta consisteix en construir un skatepark amb diferents estructures com ara rampes, baranes, etc…, practicables amb monopatins, patins, patinets o d’altres. La ubicació d’aquest skatepark està prevista per col·locar-la a l’espai frontal del nou Pavelló Municipal d’Esports.

SENYALITZACIÓ DE DIFERENTS EQUIPAMENTS MUNICIPALS

La proposta consisteix en senyalitzar diferents equipaments municipals des de les principals vies d’accés i al mateix edifici, si actualment no hi ha senyalització, senyalitzant també el centre històric com a tal des dels principals vials de l’Espluga.

BANDEROLES I BANDERES DE FESTA MAJOR

Elaboració de banderoles de Festa Major per guarnir els carrers amb imatges de tots els elements de cultura popular de la festa espluguina, així com l’edició d’una bandera amb l’actual escut de l’Espluga de Francolí per poder-los penjar a les finestres i balcons dels habitatges espluguins.

ADQUISICIÓ D’UNA MÀQUINA ELEVADORA

Compra d’una màquina elevadora de persones que permeti realitzar treballs d’altura a diferents equipaments municipals, així com realitzar diferents tasques de manteniment en diversos punts elevats, on ara és molt complicat accedir-hi.

El protocol i tota la informació relativa als pressupostos participatius es pot consultar al web de l’Ajuntament de l’Espluga.

2 COMENTARIS

Los comentarios están cerrados.