[youtube https://www.youtube.com/watch?v=irqYHRPc-fw?rel=0]

El futbol espluguí estrenarà el camp de futbol de gespa artificial aquest cap de setmana. Aquest diumenge 2 de desembre s’inauguraran oficialment les millores i es farà la presentació dels equips de la Unió Esportiva l’Espluga. Tot i això, l’estrena serà dissabte al matí amb el partit de l’equip aleví davant de la Salle de Reus.

Al municipal del riu sec, encara amb diversos aspectes per enllestir, ha començat oficialment el compte enrere, malgrat que la fi de les obres arriba gairebé amb tres mesos de retard. L’actuació de millora va arrancar durant la segona setmana de juliol, però unes complicacions en la compactació del terreny i les pluges haurien fet enrederir la instal·lació de la gespa artificial.

De fet, la inauguració es farà amb diversos detalls encara per acabar, però l’acte s’avança per desencallar la situació del futbol espluguí, ja que la Unió Esportiva l’Espluga ja acumula mots partits ajornats. El club ha arrancat la temporada pactant amb diversos equips el trasllat del partit a camp contrari o bé jugant-los als camps de futbol de Vimbodí i Poblet i de Montblanc. També s’ha utilitzat el Pavelló Municipal d’Esports per als entrenaments.

D’aquesta manera, l’Espluga estrenarà ja aquest cap de setmana les instal·lacions actualitzades després de la inversió de 513.000 euros, un 60% finançat amb el superàvit del 2017. El plat fort del projecte és la gespa artificial, però també s’ha canviat l’enllumenat a tecnologia LED, s’ha ampliat la caseta de control d’aigües, s’ha instal·lat el telecontrol del pou i el rec i s’han ampliat els paviments perimetrals. A més a més, també s’amplien les grades, una obra que queda pendent de finalitzar.