Fins a 12 medalles s’han penjat els genets del Club Hipíc de l’Espluga aquest cap de setmana en les finals de la Copa Catalana de salt d’obstacles i la lliga de les comarques tarragonines. Els de la Conca van pujar en 7 ocasions al primer esglaó del podi i tots els esportistes van quedar entre les tres primeres posicions de les seves respectives categories.

La prova s’ha celebrat durant el cap de setmana al Centre d’Equitació de Torredembarra i hi van participar 7 persones del club obtenint bones posicions tant de la lliga com de la copa. Pel que fa a la lliga de l’Agrupació de Centres Eqüestres Comarques de Tarragona (ACECT), l’Espluga va brillar amb 5 ors i una medalla de plata.

Ariana Altarriba amb Tiana aconseguia la primera posició de 0,40 metres, Aleix Poblet es va fer amb l’or dels 0,60 metres amb Goya i també primera posició per Enoa Fernández amb Mel a 0,80 metres i per a Josep M. Poblet amb Falbala en 0,90. Per la seva part, Regina Gil amb Henty Mc Callagan es va fer amb la segona posició d’1 metre i, finalment, també medalla d’or per a Sergi Vendrell amb Va Tout en salt d’1,20 metres.

D’altra banda, a la Copa Catalana el club va sumar diverses medalles de tots els metalls. En destaca les primeres posicions d’Enoa Fernández i Josep M. Poblet en 0,80 i 0,90 metres, respectivament. En 0,60 Aleix Poblet va recollir la medalla de plata. Finalment, van fer tercera posició Paula Altarriba en 0,40 metres amb Tiana, Regina Gil en 1 metre i Sergi Vendrell en la categoria d’1,20 metres.