L’ambientòleg Joan Pons ha guanyat la tercera edició de la beca Josep Reig que promou i finança el Paratge Natural de Poblet i el Museu de la Vida Rural per impulsar la recerca en l’àmbit de les ciències naturals i socials aplicades a les Muntanyes de Prades.

Pons rebrà ara 3.000 euros per fer efectiu l’estudi de l’impacte dels serveis ambientals dels ecosistemes en les comunitats humanes de les Muntanyes de Prades, la proposta amb la qual ha aconseguit la millor puntuació dels quatre projectes presentats en la convocatòria. Joan Pons ha rebut el reconeixement durant les Jornades del Bosc de Poblet i les Muntanyes de Prades celebrades aquest divendres i dissabte al Museu de la Vida Rural.

El jurat ha estat format per Antoni Carreras, president del Centre d’Estudis Locals de l’Espluga; Joan Cartanyà, president del Centre d’Història Natural de la Conca de Barberà; Ester Trullols, directora del PNIN de Poblet, i Gemma Carbó, directora del MVR.

ENTREVISTA a Joan Pons al programa La Conca al Dia