Intervenen: Montse Robles, Anna Llopis, Carme Bultó, Cati Vergara, Pepita Montserrat, Lurdes Moix, Carme Puig, Rosa Maria Comas, Carme Cañisà, Empar Úbeda, Montse Bosch-Saumell i Filo Farré. Tècnic: Gerard Bosch

Descarrega’l

-Scrapbook i Taller especial Marató (Botiga M. José)
– Manualitats (Botiga Mundi-Art)
– Ganxet (Local Germandat)
– Punta de coixí (Oficina de turisme)
– Patchwork (Casal de l’Espluga)
– Taller de cuina (Local Jubilats)

Més de 100 persones participen d’aquestes propostes formatives a l’Espluga fetes amb les mans. Les mans que són com l’empremta d’allò que ens passa i d’allò que fem. La vida moltes vegades ens demana coratge, força, precisió, delicadesa, tendresa i les mans també! Amb elles és possible fer tota aquesta artesania meravellosa que és com un regal fet per moltes dones, noies i algun home, perquè els agrada i els fa sentir bé.

Les responsables de cada taller ens expliquen com s’organitzen, quan es troben, què hi fan i com ho fan, el temps des que van començar, els espais i els diferents tallers. També ens parlen de les trobades, les compres, les fires, la formació amb noves idees i materials. Tot és important: els detalls, les
tècniques, la concentració, la destresa, l’enginy, el bon gust… que amb humor i convivència fa més atractiu i interessant l’aprenentatge i es passen bones estones. Enhorabona! Per acabar, ens expliquen la proposta de l’activitat de cuina del dia 21, per preparar les festes de Nadal.