David Ciurana aconsegueix la primera posició en la categoria Màster30 de la Xallenger Terres de l’Ebre 2018 en BTT i en modalitat llarga, una competició que consta d’un total de 7 proves.

La primera va tenir lloc el mes d’abril a La Torre de l’Espanyol amb la 4a Transbosenca; al mes de maig va ser el torn de la 5a Figot Race a Riba-roja d’Ebre; al juny es va disputar Bandolers 7.0 a Sant Carles de la Ràpita i, a principis de juliol, Benissanet va acollir la 9a BTT L’Auberge. Al setembre es va emprendre altra vegada la temporada a Tivissa i al Perelló amb la 3a Emburgada Bike Race i aquest octubre es va tancar la competició a Amposta amb el 10è Duextrem.

L’espluguí va sentenciar el títol a la darrera prova i va imposar-se amb 4781 punts. També cal destacar que la Xallenger premia als ciclistes que participen a totes les curses amb una bonificació de 150 punts, però només sumen els 6 millors temps de la temporada. Ciurana només va poder participar en 6 de les proves, però no va ser un impediment per pujar al podi.

La categoria masculina Màster30 ha comptat amb 165 corredors i David Ciurana hi ha participat en representació del Club Ciclista Campo Claro.