Montblanc ha acollit aquest diumenge la tercera edició de la Cursa de la Dona amb unes 400 participants . La cursa de caire solidari, organitzada pel Club Atlètic Montblanc, destina la seva recaptació a la inserció social de menors i joves en risc d’exclusió social i, per això, l’aportació es farà a l’associació Superacció.

Enguany, la organització va deixar inscriure fins a les 400 persones, principalment dones. Aixi la cursa ha registrat 50 participants més que l’any anterior. Les corredores han completat la cursa de 5 quilòmetres passant pels carrers del casc antic de Montblanc.

Les més ràpides del circuit han estat Roser Espelt amb 23 minuts i 30 segons, seguida de Sara Martinez amb 24 minuts i 35 segons i la tercera posició ha estat per Marta Ramos amb 25 minuts i 30 segons.

La cursa ha comptat amb la col·laboració d’Adomont i el Servei d’Informació i Atenció a les Dones de la Conca de Barberà i és el primer dels actes que se celebraran a la comarca en el marc del Dia Contra la Violència Masclista que es commemora el 25 de novembre.