[youtube https://www.youtube.com/watch?v=MVXqCIP2tAQ]
La nit de les Ovelles Esgarriades ha tornat a congregar les colles del jovent espluguí en una nova nit de sorpreses i festa que ha nomenat a Anna Andreu com a pastora de l’any vinent, tot plegat en un pavelló del Casal ambientat amb elements propis d’Estats Units i la Ruta 66.

El ramat de Lorena Puentes ha passat el relleu de la festa a la colla d’Anna Andreu i, per tant, l’organització de les Ovelles Esgarriades del 2019, una edició especial en què ja es compliran 25 edicions des del primer sopar per congregar els joves de la vila. Andreu ha estat la guanyadora de la fase final de les proves d’elecció davant de Marc Roca i Alex Cañas.

La 24a edició de la festa ha congregat més de 350 persones al sopar, enguany de proximitat amb l’aposta gastronòmica de l’Art Restaurant de l’Espluga. Diversos vídeos i el sorteig de productes dels establiments col·laboradors han dinamitzat el sopar. La nit ha continuat amb les versions de la Mediterrània Band, la Dj Alba Roso i Dj DIX.