Intèrprets:  Xavier Lozano, Magda Buldó, Josep Morató, Silvia Guiu, Núria Giné, Vanesa Sanvicens i Gerard Bosch

Repàs a l’actualitat de la comarca que comencem amb el contenciós administratiu que l’empresa funerària Mèmora ha interposat per la sala de vetlles municipal de Montblanc. També destaquem la compra de la finca de Cal Macip per part del consistori montblanquí per a l’ampliació del Consell Comarcal i la finalització de les obres de millora de 7 carrers de l’Espluga que es completaran amb un nou aparcament al carrer Milmanda. Entre d’altres, també parlem de l’arranjament de la plaça Alcalde Antoni Saltó de Senan i les Jornades del Bosc de Poblet i les Muntanyes de Prades que acull el Museu de la Vida Rural. En cultura destaquem la presentació del nou número de la revista Cultura i Paisatge i l’estrena del nou web. En aquest informatiu ens han acompanyat algunes de les participants del taller de ràdio que ha celebrat aquest dissabte l’Espluga Audiovisual.