La regidoria de Festes de l’Ajuntament de l’Espluga ha tornat a programar per l’1 de desembre l’activitat d’anar a buscar el tió al bosc, una proposta que es va estrenar l’any passat amb una trentena de participants.

Enguany es repeteix l’experiència amb una aproximació al bosc de Poblet que començarà a dos quarts d’11 del matí des de l’Alberg Jaume I. Amb l’ajuda d’uns guies i potser també amb la companyia d’un personatge fantàstic, els assistents s’endinsaran al Paratge de Poblet per trobar el tió, tot escoltant històries sobre aquest element tan màgic del Nadal.

L’activitat és gratuïta, però cal fer la inscripció prèviament a les oficines de Drac Actiu el dilluns 29 de novembre de 9 a 2 del migdia i de dos quarts de 4 a 6 de la tarda. La sortida s’adaptarà en funció de l’edat dels participants.