El Club Bàsquet Montblanc ha presentat aquest passat dissabte els equips de la temporada 2018-2019 i ha aprofitat l’acte per estrenar el nou escut de la secció amb motiu del 50è aniversari del bàsquet a la vila ducal. D’aquesta manera, a partir de les 4 de la tarda el pavelló municipal s’omplia de jugadors, entrenadors i els familiars.

Per aquesta temporada, el CB Montblanc presenta 6 equips de les categories benjamí, aleví, infantil masculí, júnior masculí i sènior de tercera catalana, en total format per més de 60 jugadors i jugadores. L’entitat aquest any no comptarà amb un equip femení, però és un dels objectius que té el club per les temporades vinents. El nou símbol encara no està estampat en les equipacions, però sí que lluirà en les noves que es vagin fent al llarg de l’any.

Durant l’acte van oferir uns parlaments el president del Club Bàsquet Montblanc, Jordi Moix i el tresorer de la Federació territorial de Bàsquet. L’acte de presentació va seguir amb el partit de lliga del primer equip del club, de Tercera Catalana, davant del CB Calafell. A la mitja part es va repartir berenar per tots els assistents.