Una seixantena de socis i acompanyants de la Penya Barcelonista de l’Espluga van veure el partit del Barça davant del Betis d’aquest diumenge des de la graderia del Camp Nou.

La Penya del municipi va organitzar un autobús fins a Barcelona per tal d’oferir als seus socis la possibilitat d’assistir al partit corresponent a la jornada 12 de la Lliga Santander que es va disputar a un quart de 5 de la tarda. Per alguns era el primer cop que trepitjaven el Camp Nou, però no van poder celebrar la victòria del seu equip, ja que va el Barça va encaixar una derrota per 3 a 4. Tot i això, van presenciar un partit trepidant, amb l’intent de remuntada dels blaugranes esgarrat pel bon joc i encerts del Betis.

Els socis de la Penya Barcelonista de l’Espluga van poder veure l’entrega del premi del millor jugador de la lliga del mes d’octubre que va recollir Luis Suárez abans de començar al partit. A més a més, els aficionats van veure jugar a Messi que venia d’una lesió. Els de la Conca van seguir el partit des de tercera graderia al gol sud i tots ells van entonar càntics per donar suport al FC Barcelona, però que no van ser suficients per sumar punts.