L’Associació Cultural Espluguina per la Comunicació Local oferirà aquest proper dissabte un nou taller de ràdio per a tècnics de so i realització de ràdio i també per a redactors i fotògrafs d’informatius. L’objectiu de l’Espluga Audiovisual és potenciar l’adopció de nous coneixements pels membres de l’equip perquè d’aquesta manera puguin implicar-se en nous projectes en el marc de l’Espluga FM Ràdio. La formació també està oberta a persones que vulguin iniciar-se en el món de la ràdio o del periodisme.

Els tallers es desenvoluparan d’11 a 13h del matí als estudis de l’Espluga FM Ràdio i amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Espluga. A la una del migdia els participants podran veure en directe com es realitza l’Informatiu de la Conca de Barberà, que s’emet cada cap de setmana.

L’equip de professionals i tècnics de l’Espluga Audiovisual oferiran la formació a les persones que s’inscriguin a través d’un formulari web. L’objectiu és que persones que actualment fan altres tasques a l’emissora puguin aprendre també a fer de tècnics de so o de redactors i locutors d’informatius, o fins i tot de fotoperiodistes per les plataformes digitals. La proposta també té l’objectiu d’obrir les portes dels mitjans de comunicació locals a persones que tinguin interès en el món de la tècnica audiovisual i el periodisme.

Enllaç directe d’inscripció: https://goo.gl/forms/Qd2RDbDdeK0Pvde63