L’Ajuntament de l’Espluga ha instal·lat aquesta setmana els llums de Nadal que enguany estrenaran un arbre de grans dimensions i l’enllumenat de l’Església Vella.

Els operaris de la Brigada Municipal aquesta setmana han començat la instal·lació de l’enllumenat a diversos carrers de l’Espluga. Enguany, el consistori ha invertit 10.000 euros per renovar la decoració de l’Església Vella perquè estava malmesa i ara, seguint el mateix format, serà de tecnologia LED.

ÀUDIO: Joan Amigó explica les novetats de l’enllumenat nadalenc 

La principal novetat serà la col·locació d’un arbre de Nadal fet amb llums LED a la plaça Montserrat Canals, aprofitant la celebració dels Pastorets. Tot i això, el regidor de Serveis Municipals, Joan Amigó, ha explicat que la idea és que aquest nou element nadalenc pugui ser itinerant i cada any s’ubiqui en un nou espai. L’enllumenat s’ha instal·lat un mes abans de la seva encesa, ja que l’Espluga encetarà la campanya de Nadal el 5 de desembre a la tarda.