Joan Pol Vilà i Ingrid Ruiz han estat els dos corredors més ràpids en fer l’ascens al Nas del Gegant en la setena edició de la cronoescalada celebrada a Prenafeta aquest passat dissabte. La prova va comptar amb una quarantena de corredors.

La 7a Pujada al Nas del Gegant, organitzada pels Cucots Nocturns, s’ha celebrat aquest passat dissabte 3 de novembre a Prenafeta, a Montblanc. La Pujada al Nas del Gegant és una cronoescalada de 2,15 km que comença al nucli de Prenafeta a 468 m d’alçada i acaba al Tossal Gros a 867 m d’alçada. Enguany la prova va comptar amb la participació de diversos caminadors que van animar als corredors durant l’ascens al Tossal.

La principal novetat d’aquesta setena edició és que la cursa s’ha integrat al nou Circuit KV del Camp de Tarragona, que agrupa algunes de les millors curses verticals de la província. Respecte a l’any passat els corredors només van poder disputar la prova Nas Clàssic per tal de simplificar l’organització.

Classificació de la 7a Pujada al Nas del Gegant

Els més ràpids en acabar la setena edició de la cronoescalada, en categoria masculina, han estat Joan Pol Vilà (AAEET) amb 16 minuts i 18 segons, seguit de Lluisma Mas (Club BTT Montbike) amb un temps de 16 minuts i 29 segons, Aleix Solé (AAEET) ha tancat el podi amb 16 minuts i 36 segon. La classificació femenina ha estat menys renyida, Ingruid Ruiz (Club Alliberadrenalina) s’ha proclamat campiona amb 18 minuts i 47 segons, Eva Cristina Llobat (Club BTT Montbike) ha estat segona en acabar l’ascens amb 21 minuts i Pat Perpinyà (Patxanguerus d’Alforja) amb 21 minuts i 16 segons ha estat tercera. Finalment, la classificació per equips l’encapçala Ass. Alumnes Escola Treball – AAEET Conca Senglars.